HOORN DöNER

HOORN DöNER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1377 beoordelingen
29 jul 2021 om 20:42 Eten was echt heel lekker, bezorging duurde alleen 2 uur. Toen we belden gaven ze aan dat er iets fout was gegaan, beetje jammer dat ze ons dan niet hebben gebeld om dit aan te geven
29 jul 2021 om 8:30 We bestellen hier regelmatig. Het is erg lekker en fijn dat ze vegetarische opties hebben!
28 jul 2021 om 21:55 Eten was koud en duurde ruim 90 minuten
28 jul 2021 om 20:01 Lauw. Vet eten. Eenmaal hier niet lekker
27 jul 2021 om 21:50 Het eten was goed en warm alleen hebben we er ruim 90 minuten op moeten wachten. Aantal keren gebeld, werd niet opgenomen.
27 jul 2021 om 21:35 Frisdrank niet geleverd , maar had wel ervoor betaald. Vlees te koud en stonk !! Wil mijn hak in hiernamaals voor frisdrank .
27 jul 2021 om 17:18 Het eten is echt heerlijk
27 jul 2021 om 17:15 Super tevreden nooit geen klachten eten is heerlijk en vriendelijke mensen niks verkeerd om aan te merken
26 jul 2021 om 9:22 Eten was echt top , Maar ik had voor 19:00 besteld Kreeg het pas om 20:30 … En heb gebeld heel veel maar werd niet opgenomen , pas om 20:00 werd er opgenomen en toen zeiden ze kom er snel aan
25 jul 2021 om 21:34 Eten was 2 uur te laat. Ik vind het niet erg als het later is maar bel dan wel even. Is wel zo klantvriendelijk
25 jul 2021 om 21:05 Zwaar teleurgesteld! Uiteindelijk 140 minuten gewacht. Geen excuus en geen consumptie. Het eten moest na 2 uur wachten nog gemaakt worden. Eten smaakte prima, maar kon door dit alles er niet meer van genieten. Sla op je kapsalon is 1 plak tomaat/slappe sl
25 jul 2021 om 18:58 Voor de 2de dag op rij geen bezorging ik weet niet waar ze mee bezig zijn ...