HOORN DöNER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hoorn Döner. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 12:53 deze keer duurde het wel erg lang en het was ook anders , minder lekker
15 jun 2024 om 20:45 Besteld zou 59 min duren kwam pas na 2 en half uur en alles was koud
15 jun 2024 om 20:02 Eten was onderweg gevallen en het was koud
9 jun 2024 om 20:05 Eten was zo goed als koud en ze waren drinken en saus vergeten en bezorgtijd was 30+ min
9 jun 2024 om 19:57 Bestelling heeft ruim een half uur op "wordt spoedig bezorgd" gestaan en werd uiteindelijk koud bezorgd. Blijkbaar is dat de norm op zondag, aldus degene die wij aan de telefoon kregen. Gelijk de laatste keer dat we hier iets bestellen.
9 jun 2024 om 8:20 Levering was snel , eten was goed. Beste bezorger in town!!
8 jun 2024 om 23:46 Bezorging oke Eten eigenlijk 3.5 ster. Was warm maar patat was klef
8 jun 2024 om 20:44 Alles was koud.
8 jun 2024 om 20:03 Het eten voor beide personen was buitengewoon onsmakelijk. Weinig smaak, kleine portie, en iedereen in het huis vond het er ook erg vies uitzien. Met alle respect maar wij zullen hier nooit meer bestellen. Erg teleurstellend
1 jun 2024 om 19:23 Lekkerste döner van Hoorn heb meerdere plekken geprobeerd maar dit is echt de beste een aanrader !!!
26 mei 2024 om 20:43 I wait 2 and half hours for food and didin't arrive, and i had to go and personally collect it with my own car.i drive 12 km to get the food So why i paid for delivery extra and don' forget from online price to collect price are different!!!
26 mei 2024 om 19:58 Waited 2 hours for food, arrived cold without drinks