HOORN DöNER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2090 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hoorn Döner. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 3:15 Prima broodjes Doner xl. Waren erg lekker zoals ik gewend ben.
22 feb 2024 om 21:30 Duurde lang
22 feb 2024 om 20:31 Normaal erg fijn, maar de extra bestelde (en betaalde) sauzen waren niet geleverd. Ook in vervolg fijn als er opstaat wat lam en kip is. Eten zelf was erg lekker, ook bezorgtijd was precies op tijd.
18 feb 2024 om 19:30 Precies op de gewenste tijd
16 feb 2024 om 19:44 The deliverer called my phone and said no one was home and went away, not ringing a bell. Picked the order myself.
16 feb 2024 om 8:14 Was weer super heerlijk
12 feb 2024 om 20:28 Was top. Goede porties, vers. En snelle bezorging
11 feb 2024 om 20:53 I order big doner it comes very small,without meat,this is the last time when i order something in this pleace.
8 feb 2024 om 20:09 Eten prima (voor ons) ruime porties. Prima te eten. Hendrik
4 feb 2024 om 23:52 Duurde veels telang 2 1/2 uur eten was koud alles weggegooid
4 feb 2024 om 20:16 Slechte bezorging.. pas na 2 uur bezorgd
4 feb 2024 om 16:38 Dit is onze vaste go to doner restaurant, elke keer als we hier bestellen wordt het warm geleverd en merken we dat het allemaal vers is bereid! Top zaak en top bezorgers! Zeker een aanrader als je GOEDE Doner wilt eten in Hoorn